Læsetid: 1 min.

Folk

28. juni 2004


Alberte
*Akkompagneret af saxofonisten Benjamin Koppel synger Alberte Winding i aften kl. 20.00 i Riddersalen i Kolding salmer og sange på både dansk og svensk. Mon Bamse & Kylling kigger forbi?

Uwe Jensen
*Tidligere folketingsmedlem for Dansk Folkeparti er i Houston, Texas under anklage for kokainhandel. Der ventes dom i sagen i dag. Det kan altså være farligt at gå ind i politik.

Anders og Per Stig
*Statsministeren og hans trofaste følgesvend udenrigsministeren deltager denne mandag i et NATO-topmøde i Istanbul. Bare de nu kan blive enige om, hvad de skal mene.

Bussemænd
*Beboerne på Læsø er heldige: I dag begynder man et forsøg med gratis busser til alle i et år. Det kommer til at koste kommunen 187.000 kr. Oplagt studietur, hr. Overborgmester.

Feriebørn
*150 polske af slagsen er inviteret på ferie i Danmark af Beredskabs-Forbundet og indlogeres i fem lejre rundt i landet. Løjerne betales af det offentlige og private sponsorer. Lad os håbe, at børnene får vejret med sig.

Britney Spears
*Det syngende maveskind, der for seks måneder siden blev gift og skilt i samme åndedrag, er nu blevet forlovet med danseren Kevin Federline. Og denne gang er det vist nok for alvor.

Tabere
*»Det er grusomt at forlade EM på denne måde. Men sådan er det, der er jo et hold, der skal tabe. Bare ærgeligt at det blev os.« Således talte den svenske landsholdsspiller Kim Källström efter nederlaget til Holland lørdag aften. Egentlig ikke særlig tudefjæsagtigt.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu