Læsetid: 1 min.

FOLK

9. juni 2004


Hans Chr. Schmidt
*Så er Venstres miljøminister på den igen; frem til den 11. juni afholdes der konference om bæredygtige byer i Europa, hvor 1.200 menne-sker – herunder altså også Schmidt – deltager. Målet er at få politikerne til at skrive under på konkrete forpligtelser for byernes bæredygtige udvikling.

Usher og Hannibal & Petri
*Denne aften byder på et par musikalske tilløbsstykker, men for forskellige publikummer: Mens den unge amerikanske R’n’B-stjerne Usher lader moccastemmen vibrere i Valbyhallen, giver Michala Petri og Lars Hannibal den gas i Koldinghus. Begge arrangementer kl. 20.

Alexandra
*Den dansk gifte prinsesse, hvis kønne ansigt pryder denne måneds forside af ungdomsdamebladet Costume, er protektor for Menighedernes Daginstinstitutioner og overrækker Gerda Prisen på 25.000 kroner i Mariasøstrenes Børnehave i København.

Ronald Reagan
*Efter at have ligget på lit de parade i Reagan Biblioteket i Californien bliver den tidligere amerikanske præsidents afsjælede korpus fløjet til Washington, D.C., hvorfra han skal bisættes. Men først skal han lige ligge på lit de parade på Capitol Hill.

David Hasselhoff
*Ethvert seriøst nyhedsmedie med selvrespekt nævner i disse dage, at den tidligere Knight Rider- og Baywatch-stjerne (og rehabiliterede alkoholiker) forleden morgen blev taget i spritkørsel af politiet i Los Angeles. Efter en kortvarig fængsling løsladtes han mod en kaution på 15.000 dollar – og møder i øvrigt i retten den 1. juli.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her