Læsetid: 1 min.

Folk

3. juni 2004


Jan Resdorff
*Restaurantchefen på Søllerød Kro modtager årets Champagnepris på 40.000 kr. ved en festlighed i Holte i dag. Prisen uddeles af tidsskriftet Smag&Behag og Gastronomisk Akademi.

Kørestolsatleter
*Ni landshold samles i disse dage i Hillerød og Humlebæk for at dyste i kørestolsrugby. På www.quadrugby.dk kan man læse sig til, at disciplinen er opfundet i Canada i 1977, og at i begyndelsen var de eneste kontaktregler, at man ikke måtte bide eller slå i ansigtet med knyttet næve.

Camilla & Charles
*Den tidligere ærkebiskop af Canterbury, George Carey, mener, at prins Charles og hans kæreste, Camilla Parker-Bowles, bør gifte sig. »Han er tronarving, og han elsker hende. Det naturlige ville være, at de giftede sig,« sagde Carey i går til The
Times.

Jennifer Hawkins
*Den 20-årige Miss Australia, model og dansekoreograf vandt tirsdag aften titlen som Miss Universe. Blandt den 180 cm høje blondines hobbyer er surfing, film,
bøger, fodbold og camping.

Strandløver
*Skive Beach Party 2004 begynder i dag og slutter den 5. juni. Sørme om ikke Bryan Adams kigger forbi på lørdag. Det kan man da kalde en fest.

Britney Spears
*Som tidligere nævnt her på bagsiden, vil popprinsessen gerne til Kina og optræde. Og nu har de kinesiske myndigheder sagt ja. Britney skal bare sørge for at have nok tøj på. »De relevante departementer vil foretage en streng vurdering af Britney Spears’ påklædning,« forlyder det fra et kinesisk nyhedsbureau.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu