Læsetid: 1 min.

Folk

1. juni 2004


Isabell Kristensen
*Den danske modedronning, berømt og berygtet for lidt af hvert, deltager i aften i et velgørenhedsarrangement i Jomfru Ane Gade i Aalborg. Gaden bliver spærret af, frøken Isabell viser kreationer, og forskellige musikere optræder.

Bob Geldorf
*Den irske rockstjerne, som i 1985 var hjernen bag nødhjælpskoncerten Live Aid, der indsamlede 60 mio. pund til de sultende i Afrika, afviser nu sejlivede rygter om, at han sammen med U2’s Bono er ved at stable endnu en Live Aid-koncert på benene.

Studenter
*Og så er det denne tirsdag 525 år siden, at Københavns Universitet åbnede. Det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det.

Tina Christensen
*Den 22-årige annoncesælgerske er en af de smukke, unge kvinder fra hele verden, der gerne vil være Miss Universe i den 53. udgave af den navnkundige skønhedskonkurrence, som i år finder sted i Quito, Ecuador. Hendes vinderodds er dog kun 1:100. Knæk og bræk.
www.missuniverse.com

Dronning Margrethe
*Meteorologisk Institut får i dag besøg af selveste dronningen. Mon hun vil sige dem et par borgerlige ord eller flere om upålidelige vejrudsigter?

H.C. Andersen
*Eventyrdigterens 200-årsdag nærmer sig, og initiativer til hans ære står på nakken af hinanden for at blive afviklet. I dag er det H.C. Andersen Eventyrhuset, der åbner på Rådhuspladsen 57. Skal man lægge noget i, at det kommer til at dele lobby med Ripley’s Believe It or Not?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her