Læsetid: 1 min.

Folk

23. juni 2004


Trafikministre
*Hele to af slagsen, en dansk og en tysk, mødes i eftermiddag i Berlin for at færdigforhandle og underskrive en principaftale om en såkaldt fast Femern-forbindelse mellem Danmark og Tyskland.

DJ’s
*Restaurant Konrad i Pilestræde i København er i aften vært for finalen i den danske udgave af den globale, Heineken-sponsorerede
DJ-konkurrence, Found@Thirst. Juryen udgøres af dj-stjernerne Pete Tong og Daniele Davoli.

Heksejægere
*I aften er det Skt. Hans, og det er tilladt at indfange og afbrænde hekse i stor stil. Men lad nu svigermor være i fred.

Lasse Ellegaard
*Fhv. dæksdreng, fhv. ubådsgast, fhv. chefredaktør ved dette dagblad og særdeles nuværende journalist og forfatter, Lasse Knud Ellegaard, fylder i morgen 60. Dette sande barn af Information er for nærværende udstationeret på en jysk avis i håb om at tilføre dets læsere en smule indsigt i Mellemøsten og nærmeste omegn. Fødselsdagen fejres i overensstemmelse med fødselarens natur – han passer sit arbejde.

Thorkild Grosbøll
*Den omdiskuterede præst, der i bogen En sten i skoen vedkendte sig sin tvivl, udgiver denne onsdag en ny bog, der indeholder 21 prædikener holdt i Taarbæk kirke.

Mike Melville
*»Det var en vild oplevelse,« sagde piloten ombord på SpaceShipOne, da han mandag som den første fløj et privat rumfartøj ud i rummet, nærmere bestemt 100 km over Jordens overflade, og landede sikkert igen ca. to timer senere.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her