Læsetid: 1 min.

Inde i mig, ude omkring mig

1. juni 2004


*»Jeg var endnu i pubertetsalderen, trodsig og ømskindet, drømte om store bedrifter og vidste jeg var et fjols. Også for mig var naturen, som jeg kom den nær på ski eller skøjter, til fods eller til hest, og som jeg havde læst om den især i den arktiske litteratur og set den plastisk anskueliggjort i Kai Nielsens skulpturer – eller bogstavelig holdt den i mine arme i favntag og dans – selve det virkelige i mig og ude omkring mig.« fra Ole Wivels erindringsbog Romance for valdhorn

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu