Læsetid: 1 min.

INXS skal finde forsanger i realityshow

18. juni 2004

*Tv-produceres opfindsomhed og fallerede rockstjerners desperation efter at komme tilbage i rampelyset synes uendelig. Seneste eksempel på det er et nyt realityshow, Rock Star, som sendes på amerikansk tv næste år, og hvor deltagerne skal kæmpe om at blive forsanger i det australske rockband INXS. Bandet mistede sin karismatiske forsanger Michael Hutchence i 1997, da han begik selvmord, og siden har forskellige forsangere været prøvet uden det store held. I det nye realityprogram vil de fem INXS-medlemmer rejse rundt på fem kontinenter i søgen efter den rette mand eller kvinde, og allerede på forhånd er vinderen udset til at medvirke på gruppens første album siden 1997.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu