Læsetid: 1 min.

Janet & Jarl

4. juni 2004

*For nylig rygtedes det, at Jackson-familiens yngste medlem drev et helt produktionsselskab til vanvid, da hun skulle optræde ved et tv-show i Storbritannien. Nykkerne holdt ikke til selv at gå de 150 meter fra omklædningsrum til backstageområde, så Janet krævede en sort limousine. Det bliver spændende at se, om Jarl Friis-Mikkelsen møder lige så strid en strigle, når frk. Jackson senere på måneden kigger forbi til en gang DR1-talkshow og tilmed giver et par numre. Normalt gør den strippende diva sig ikke i den slags, men hun har måske et ry at reparere på?

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her