Læsetid: 1 min.

Kashmir på taget

17. juni 2004

*The Beatles og U2 har gjort det. Og nu spiller Kashmir også live på toppen af et højhus. Det sker når P3-programmet Povlsen, Breinholt & Søn holder afskedskoncert på toppen af Radiohuset i morgen fra kl. 15-16. Værterne Anders Breinholt, Henrik Povlsen og Kanonkongen har arbejdet sammen på eftermiddagsprogrammet siden januar 2001, i første omgang under navnet Katapult. Nu får programmet en ende, og bliver sunget ud af Kasper Eistrup og co. Der er gratis adgang til koncerten – interesserede kan møde op foran Radiohuset på Rosenørns Allé på Frederiksberg kl. 15.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her