Læsetid: 1 min.

Lykketoft freder boligejere

4. juni 2004

*Formand og statsministerkandidat Mogens Lykketoft (S) aflivede i går under Folketingets afslutningsdebat rygtet om, at en ny Lykketoft-regering vil brandskatte den fortjeneste, som boligejere opnår ved salg af ejendom. »Regeringen har åbenbart en omfattende skræmmekampagne om den socialdemokratiske skattepolitik. Jeg kan læse, at vi pønser på en ny boligskat. Det er en skrøne – det har intet på sig,« sagde Mogens Lykketoft. Politisk ordfører Pia Christmas-Møller (K) mente derimod, at vælgerne skulle berede sig på nye skattestigninger, hvis Lykketoft får magten.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu