Læsetid: 1 min.

Morbid ønsketænkning

10. juni 2004

*Da nyheden om USA’s tidligere præsident Ronald Reagans død indløb under Morrisseys koncert i Dublin i lørdags, formidlede sangeren straks budskabet videre til publikum, og tilføjede, at det havde været bedre, hvis det var George Bush jr., der var gået til de evige præsidentmarker, skriver Gaffas netoplag. Morrissey har tidligere ønsket både den engelske dronning Elizabeth og ex-premierminister Margaret Thatcher samme vej. Han er aktuel med sit første album i syv år, hvor det indledende nummer bærer titlen America Is Not The World og kan opleves på dette års Roskilde Festival.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu