Læsetid: 1 min.

Nordisk pris til Astrid Saalbach

15. juni 2004

*Astrid Saalbach har modtaget Nordisk Dramatikerpris for skuespillet Verdens ende. Med æren følger en pris på 50.000 danske kroner. I juryens begrundelse hedder det, at: »Astrids Saalbachs scenespil er en benhård civilisationskritik, hvor hun meget imponerende anvender en drømmespilsteknik til at demonstrere det kerneløse nutidsmenneskes forgæves forsøg på at finde fodfæ-ste. Det er skræmmende og tankevækkende identitetsteater til tiden.« Det er syvende gang, at den nordiske dramatikerpris uddeles, og anden gang, at den går til en dansker.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu