Læsetid: 1 min.

Ny international Booker-pris

4. juni 2004

*Folkene bag en af verdens mest prestigefyldte litteraturpriser, den britiske Booker Prize, opretter nu endnu en litteraturpris. I modsætning til den traditionelle Booker Prize, som kun gives til forfattere fra Commonwealth og Irland, kan forfattere fra hele verden komme i betragtning til den nye Man Booker International Prize. Prisen skal efter planen uddeles hvert andet år, første gang i 2005, og med prisen følger en check på 60.000 engelske pund, cirka 670.000 danske kroner. Eneste krav til den vindende bog er, at den er tilgængelig på engelsk.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her