Læsetid: 1 min.

Ny leder på Skolen for Moderne Dans

8. juni 2004

*Den finske danser, koreograf og lektor Paula Tuovinen bliver ny leder af Skolen for Moderne Dans, der siden 1998 har været en del af Statens Teaterskole. Den 43-årige Tuovinen er i dag lektor i moderne dans på Teaterhögskolan i Helsingfors. Hun har de seneste 24 år været aktiv som danser og koreograf på freelance-basis og som leder af sin egen dansegruppe. Skolen for Moderne Dans har 40 studerende på tre linjer for moderne dans, koreografi og dansepædagogik. Den nuværende leder
af skolen, Anne Grip, fratræder 1. juli efter fire år på posten, skriver Ritzau.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her