Læsetid: 1 min.

Reagans død giver ny stamcelledebat

19. juni 2004

*Med ekspræsident Ronald Reagans enke, Nancy Reagan, i front, presser flere politiske aktører i USA nu på for at lette på restriktionerne på stamcelleforskning. Mange mener, at stamcelleforskning kan føre til nye behandlingsformer for Alzheimers sygdom – den lidelse, der tog livet af Reagan. 58 amerikanske senatorer har underskrevet et brev til præsident Bush med en appel om at genoverveje den lovgivning om stamcelleforskning, han fik gennemført i 2001. Men stamceller tages fra befrugtede æg, som set fra et konservativt synspunkt er menneskeligt liv, og i tirsdags afviste Bush anmodningen.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu