Læsetid: 1 min.

Slagsang dømt offside

12. juni 2004

*Informations – og mange fodboldelskeres – bønner er hørt. Danmark har fået en alternativ slagsang til månedens fodbold-EM. Konstellationen med Birthe Kjær, drengegruppen B-Boys og Safri Duo, der sang »Hvor’ vi fra – vi’ fra Danmark« over hooket fra Jokerens »Havnen«-hit var trods alt værre end både Big Fat Snakes og Søren Poppes tidligere bidrag. I stedet kommer nu »Bang Bang« med rapperne Clemens og Stick Up samt Context i producerrollen. Desuden hjælper kommentator Flemming Toft også lidt med. Singlen kan fås i pladebutikkerne fra d. 14. Juni.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her