Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

26. juni 2004


EM-Frankrig/Grækenland
*Utaknemmeligt at være Sportsfolk-bestyrer, når alle i læsende stund kender resultatet af fredagens kamp mellem Frankrig og Grækenland. En græsk sejr kunne gøre enhver spillefugl en del rigere.

EM-Tjekkiet-Danmark I
*Tjekkiet var den store overraskelse ved EM i 1996, som Danmark var i 1992. Det helt store navn har i år været Pavel Nedved (nå ja, herhjemme Jon Dahl). Det nu 32-årige tjekkiske geni fra Juventus, blev årets spiller i Europa 2003.

EM-Holland/Sverige
*Ruud van Nistelrooy kan også score uden for Manchester. Og Henrik Larsson uden for Glasgow. De selv så heldige hollændere mener, vort broderfolk snart er løbet tør for held. Held mig her, held mig der, spil dog om det.

EM-Portugal/?
*Efter Portugals sejr over David Beckham, sådan kunne man godt opfatte mediedækningen, måtte den brasilianske træner for værtsnationen, Luiz Felipe Scolari, indrømme, at et hjertestop havde truet under kampen. Slap dog af, mand.

EM–25
*Så mange sting måtte der til, før man fik lukket det gabende sår på Niclas Jensens skinneben efter en svensk rundsav havde været forbi. Dette blot i forbindelse med UEFA’s netop udsendte melding om en indtil videre rent spillet turnering. Vi tørrer spyttet af.

Kenneth Carlsen
*Den talende skulderskade slår til. Vor danske tennishelt har kvalificeret sig til tredje runde ved årets Wimbledon-turnering. Her møde han tyskeren Alexander Popp. Og slut herfra.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu