Læsetid: 1 min.

Sportsfolk

5. juni 2004


Anders Dahl-Nielsen
*Den tidligere håndboldlandsholdskæmpe stopper som træner i Skjern for i stedet at blive manager i klubben. Samtidig bliver islandske Aron Kristjansson forfremmet til cheftræner.

Børge Bach
*Bestyrelsen i den nordiske klubturnering, Royal League A/S, har ansat den tidligere AaB-direktør som kommerciel direktør i selskabet. Ansættelsen sker i bestræbelserne på at få otte hovedsponsorater i hus.

Egil ’Drillo’ Olsen
*Idémanden bag den dødkedelige norske fodboldfilosofi med lange bolde frem ad banen er på tale som landstræ-ner for Ungarn. Folk med fodboldforstand og -hukommelse vil huske ungarernes storhedstid for et halvt hundrede år siden – og længes tilbage.

Diego Armando Maradona
*Den argentinske legende har krævet, at den brasilianske afvænningsklinik, hvor han skal behandles for sit kokainmisbrug, bygger en minigolfbane.

Kim Milton Nielsen
*Når den 43-årige danske topdommer har fløjtet sin sidste kamp ved EM i Portugal af, er det slut med slutrundefløjt. Næste gang, der er VM- eller EM-slutrunde, vil Milton være faldet for aldersgrænsen på de tilladte 45 år.

Martin Jørgensen
*Udinese-spilleren er ikke med, når Danmark i dag møder Kroatien i Parken i den sidste testkamp inden EM. Han døjer med en skade i baglåret.

Boris Jeltsin
*Den russiske ex-præsident er på plads, når den rent russiske kvindefinale i French Open mellem Anastasia Myskina og Elena Dementjeva spilles i dag. Kampens udfald vil give den første kvindelige russiske vinder af Grand Slam-turneringen nogensinde.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her