Læsetid: 1 min.

Viggo Mortensen i Cronenberg-film?

11. juni 2004

*Viggo Mortensen, der har dansk far, amerikansk mor og en international opvækst, fik så stor succes som Aragorn i Ringenes herre, at han nu får tilbudt roller i mere interessante film end før. For eksempel er han stærkt på tale til hovedrollen i canadieren David Cronenbergs nye film A History of Violence, der bygger på en roman af John Wagner og Vince Locke. Det er meningen, at Mortensen skal spille en familiefar, der uden at ville det kommer i mediernes søgelys, da han i selvforsvar dræber en mand i forbindelse med en uoverensstemmelse på sin arbejdsplads.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her