Læsetid: 1 min.

Bridgewater retter USA op

9. juli 2004

*Den amerikanske sangerinde Dee Dee Bridgewater diverterede onsdag aften med Tivolis Big Band i ryggen på Plænen i Tivoli med en række sange fra The Great American Songbook. Bridgewater, der i de senere år har fået lidt af et comeback i hjemlandet, var i et overdådigt humør og fnisende, flirtede med publikum i den godt fyldte have. Hen mod slutningnen fik hun endda det halve af haven til både at scatte og synge med, og afsluttede beroligende med at sige om USA, ’don’t worry, we’ll straighten things out’. Helt nøjagtig hvad hun hentydede til fremgik ikke – men der burde være nok at rette ud.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her