Læsetid: 1 min.

Folk

29. juli 2004


Will Smith
*Filmstjernen og rapperen gæster i dag København i anledning af gallapremieren på Alex Proyas scifithriller I, Robot, der har The Fresh Prince i hovedrollen. Gettin’ jiggy with it.

Prinsesse Alexandra
*Prins Joachims bedre halvdel holder i eftermiddag hof på Schackenborg. Her vil hun mødes med repræsentanter for Zonta, en global, upolitisk kontakt– og serviceorganisation for kvinder med topposter hos både det private og det offentlige.

Frederik og Mary
*Denne torsdag må Sønderborg holde for, når det nyslåede kronprinsepar kommer på deres første officielle besøg i Sønderjylland. Mary kan vel overlade gemalen til sig selv og smutte en tur til Schackenborg og Alex og de andre tøser.

Skoleelver
*I dag er det 190 år siden, at undervisningspligten blev indført i Danmark. Og om godt en uge begynder børnene i skole igen. Hvilket sammentræf.

Papa Hemingway
*I år var det den 65-årige John Stubbings, der løb med titlen som bedste Ernest Hemingway Look-Alike. Konkurrencen blev afholdt forleden i Key West som en del af den 24. Hemingway Day-festival.

Michael Moore
*Den kontroversielle filmskaber, der tjener millioner på sin seneste film, Fahrenheit 9/11, har inviteret sin ærkefjende, præsident Bush, til en screening af filmen i Bushs hjemby. Ingen lokale biografer ville ellers hjemtage den, men Moore har overtalt et fredscenter i byen til at vise Fahrenheit 9/11, hvorefter han selv stiller op til debat på en parkeringsplads.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her