Læsetid: 1 min.

Folk

16. juli 2004

Greg Lemond
*Den tredobbelte Tour de France-vinder er ude med riven efter Lance Armstrong og mere end antyder, at Armstrong doper sig. »Problemet med Lance er, at du bliver beskyldt for enten at være en løgner eller ude på at ødelægge cykelsporten, hvis du siger noget.«

Bosniere
*Indbyggerne i de tre bosniske byer Sarajevo, Banja Luka og Zenica kan på en minifilmfestival, der løber frem til den 24. juli, opleve tre danske film, Okay, Små ulykker og At kende sandheden.

Glen Campbell
*Den amerikanske countrymusiker, der lige har tilbragt 10dage i spjældet for ekstrem spritkørsel, gav for en uge siden en gratis koncert for 1.000 af sine nye cellmates. Det skulle efter sigende have været en fængslende oplevelse.

Lisa Ekdahl
*Den svenske sangerinde med den dejlige stemme optræder i aften i Tivoli til et Fredagsrock-arrangement. Nu er det ikke just rock, Ekdahl spiller, men skidt med det. Hun er bestemt værd at lægge øre til alligevel.

Whoopi Goldberg
*Den amerikanske komiker er blevet fyret fra sit job som talskvinde for slankefirmaet Slim-Fast, fordi hun til en John Kerry-støttefest kom med nogle seksuelt eksplicitte vittigheder om præsident Bush. I en pressemeddelelse siger Goldberg, at »bare fordi, jeg ikke længere medvirker i de reklamer, betyder ikke, at jeg vil tie stille.«

Tarantino & Coppola
*Jo, den skulle være god nok. Efter mange vedholdende rygter har CNN angiveligt fået bekræftet, at to af tidens hotteste instruktører har fundet sammen. Quentin og Sofia er, som man siger, et item.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her