Læsetid: 1 min.

Folk

9. juli 2004


Jarl Friis-Mikkelsen
*Den 52-årige sølvræv udtaler i et åbenhjertet interview til Billed-Bladet, at han ikke er jævnaldrende med sig selv og siger videre: »Det er først for nyligt, jeg er begyndt at tænke over alderen.«

Entusiaster
*Det 5. internationale Volkswagen Polo-træf afholdes i dag i Beldringe lufthavn ved Odense. Det varer indtil søndag, men har man svært ved at holde begejstringen oppe, kan man smutte videre til Vejle, hvor den internationale dampfestival netop er skudt i gang.

Gud
*Det norskejede kristne investeringsselskab God Invest er netop gået konkurs. Visionen var at finansiere udbredelsen af Guds ord, at give rådgivning til kristne igangsættere og give investorerne et afkast. Det samlede tab beløber sig til 70 millioner. Der er vist nogen, der ikke kan sin Nietzsche.

Christina Roslyng
*Den altid jyske Christina Roslyng får ikke brug for håndbold-klipklapper til OL i Athen. Til stor ærgrelse for håndboldhusaren skal hun slet ikke med.

Leona og Tommy
*Det friske og meget forelskede unge par, der forleden valgte at dyrke sex på scenen til en rockkoncert ved en musikfestival Quart i Norge, skal betale 70.000 kroner i bøde. Parret repræsenterer organisationen Fuck For Forrest, der bruger sex som virkemiddel for at samle penge ind til regnskoven.

Johnny Depp
*Johnny Depp indspiller for tiden en film i England og har lige fået erstattet sin 450.000 dollar luksus-skurvogn med et beduintelt. Her skulle være satin, silke og behagelige puder i lange baner.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her