Læsetid: 1 min.

Folk

24. juli 2004


Klumpfisk
*Nordsømuseet har forsøgt at erstatte tabet efter den kuglerunde fisk, der døde ved branden i vinter. I går hentede de en ny til akvariet. De mindre begavede klumpfisk har for vane fejlagtigt at korrigere til højre, når de sætter af sted fra Afrika
mod Sydamerika. Så ender de i Nordsøen.

Johnny Reimar
*En storgrinende Reimar fortæller til Ekstra Bladet, at han i sine unge år som musikforelægger sagde nej til at udgive koncertaktuelle Paul Simon. Kort efter tog Simon tilbage til USA og fandt sammen med Garfunkel. Et ja havde sikkert reddet ham for mangt en aften på Bakken.

Anakronister
*Politiet i Svendborg ser på byens nye bz’ere med ophøjet ro. »Denne gang havde de barrikaderet sig indefra med tømmer, som vi trak ud efter at have skåret hul i døren med en kædesav,« forklarer vicepolitiinspektøren i byen. »Så hentede vi dem stille og roligt.«

Stig Tøfting
*Den iltre AGF’er er taget til nåde af klubben. På trods af en verserende voldssag, siger direktør Frank Heskjær god for at Stig kan spille til sæsonpremieren denne weekend. Det er AaB, der må lide under den beslutning.

Kloge børn
*Hvis De ikke allerede er orienteret, så begynder sommerlejren for særligt begavede børn og deres forældre altså i dag. Det foregår på Helnæs Camping på Fyn.

Hollændere
*Vidste De, at hollænderne er de højeste i verden? En gennemsnitlig hollandsk mand måler 185 cm, og det er næsten 10 cm mere end den gennemsnitlige englænder.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her