Læsetid: 1 min.

Folk

21. juli 2004


50 Cent
*Der må være et eller andet galt med den hårdtpumpede amerikanske rapper. Først udskyder han sit nye album og nu aflyser han koncerten i København den 13. august.

Poul Nyrup
*Det nyslåede EP-medlem skal over at klappe hænder med John Kerry ved Demokraternes konvent i Boston i næste uge. Han kan heller ikke få det fint nok.

Frederik Fetterlein mfl.
*Den altid årvågne Pretty-boy og eks-tennisstjerne overgår nu fra kategorien sportsmand til discountkendt. Det forlyder, at han i går drog til Malaysia for at deltage i TV3’s V.I.P. Robinson. Det siges, at han har fået følge af eks-stærkmand Sven-Ole Thorsen og eks-tv-vært Sasseline Sørensen. Mange har takket nej til at deltage, blandt andre eks-miljøekspert Bjørn Lomborg.

Lance og Sheryl Crow
*Den største favorit i Touren er med endnu. Men han har altså også en rock-stjerne-kæreste på sidelinjen, der skal imponeres. Nu kræver hun, at også Armstrong tager med på hendes næste tourné. »I’m going to drag him on the road with me,« sagde hun i går.

Iban Mayo
*Den vævre basker havde ellers sagt, at han ville vinde Tour de France i år, men i går meldte han sig ind i klubben af udgåede favoritter.

Mads Mikkelsen
*Det blev kun til en birolle i den amerikanske film Kong Arthur. Alligevel er den danske skuespiller Mads Mikkelsen et hit blandt de udenlandske piger. »Han var sååå hot, især måden hans hår hele tiden faldt ned i øjenene på,« skriver en fan på filmsiden imdb.com.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu