Læsetid: 1 min.

FOLK

20. juli 2004


Rulle-Marie
*Gladsaxe Politi valgte mandag middag at den hidkalde den rubuste dame efter fundet af en bombelignende genstand i en boligblok på Baltorpvej i Ballerup. »Vi tager ingen chancer,« fortæller vagthavende ved Gladsaxe Politi. Det er nok fornuftigt.

Stig Tøfting
*Det burde snart være gået op for folk, at man ikke skal tirre den århusianske midtbanespiller. En fodgænger i Århus Midtby gav Stig fingeren, og det var altså over stregen. Hvad havde han også regnet med? Nu er Tøfting anmeldt for vold.

Karel de Gucht
*Den lidt ukendte liberale flamske politiker er blevet udnævnt til ny belgisk udenrigsminister. Karel de Gucht afløser Louis Michel, der skal være EU-kommissær. Han kan ikke få det fint nok.

Peter Asschenfeldt
*Den ungdommelige forelægger meddeler nu offentligt, at han keder sig når han er kirke. »Jeg keder mig simpelthen så ufattelig meget, når jeg er i kirke,« siger han til Kristeligt Dagblad. Simpelthen.

Arnold Schwarzenegger
*Selv om Californiens guvernør gør, hvad han kan få at blive amerikaner til benet, har hans fædreland svært ved at slippe ham. I anledningen af hans 57-års fødselsdag udsender Østrig et 1-euro-frimærke med muskelbundet/skuespilleren/politikeren.

Bush/Kerry
*Det viser sig at USA’s to præsidentkombattanter er i familie. De stammer
begge fra parret Elizabeth Cooke og Edmund Reade, som blev født hhv. 1563 og 1578, så de har nok en del at tale om.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her