Læsetid: 1 min.

Første danske chefdirigent i DR

27. august 2004

*For første gang i sin næsten 80-årige historie får DR Radiosymfoniorkestret dansk chefdirigent, når Thomas Dausgaard tiltræder ved sæsonens første Torsdagskoncert i Radiohusets Koncertsal den 2. september. Den 41-årige Thomas Dausgaard afløser tyske Gerd Albrecht, der har stået i spidsen for DR Radiosymfoniorkestret de seneste fem år. Thomas Dausgaard og DR Radiosymfoniorkestret kender allerede hinanden godt efter flere års samarbejde, og senest har Dausgaard været orkestrets første gæstedirigent. Den nye chefdirigent er uddannet ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og Royal College of Music i London.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu