Læsetid: 1 min.

Folk

12. august 2004


Beck
*Det forlyder, at den afdøde fluxus-kunstner Al Hansens berømte barnebarn påtænker at udgive et nyt album med sin højt estimerede skramle-rock. Pladen, der udkommer 25. oktober, er produceret af The Dust Brothers, som også stod bag Beck-værket Odelay fra 1996.

Diaz & Timberlake
*Til trods for vedholdende separationsrygter lader det nu til, at Cameron, 31 år og skuespiller, og Justin, 23 år og popsanger, skal giftes. Ifølge Daily Star har han gjort alt rigtigt: købt forlovelsesring hos Tiffany’s, bedt hendes forældre om hendes hånd og spurgt sin mor.

Brian Mikkelsen
*Kulturministeren (K) er i disse dage på ’besigtigelsestur i Sønderjylland’ – ikke at forveksle med ferie.

Mike Wallace
*Den 86-årige tv-veteran (kendt fra nyhedsudsendelsen 60 minutes) blev tirsdag aften lagt i håndjern uden for Luke’s Bar and Grill på Manhattan efter klammeri med nogle ordenshåndhævere over en ulovlig parkering.

Jamie Lee Curtis
*»Denne besættelse af plastikkirurgi er en epidemi. Det er vanvid!« udtaler Tony Curtis’ skuespillerdatter, 45, til More Magazine. Hun nævner, at hendes næste film bliver hendes sidste. »Jeg har ikke lyst til at se mit ansigt ældes på film.«

Superman
*James Caviezel, der gav den som Jesus i Mel Gibsons seneste blockbuster, omtales som Christopher Reeves arvtager i en mulig ny Superman-film. »Han ville absolut være interesset,« udtaler Caviezels agent.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu