Læsetid: 1 min.

Folk

4. august 2004


Hans Chr. Schmidt
*Hvis den nye fødevareminister går løs på sit sagsområde med samme indstilling som over for sit tidligere embede, kan det befrygtes, at landet snarligen rammes af hungersnød.

Lille Palle
*Manden, der er mest kendt for at synge, at han er ked af, den hænger nedad, men som faktisk også kan føre sig i wienermusik, tango og rock’n roll, modtager næste onsdag Bakkens Oscar-pris. Den overrækkes ikke af Uffe Ellemann-Jensen, men af Johnny Reimar.

Abonniner
*Det Københavnske Sommertivolis stampublikum synes i denne sommers første måneder at have fornøjet sig ved at klappe med svømmehud mellem fingrene. Haven havde ved udgangen af juli solgt 280.000 årskort. Det er 50.000 flere end sidste år.

Mariann Fischer Boel
*Snedig gjort: Ved at sende hende til Bruxelles vænner statsministeren danskerne til forestillingen om, at det ingen forskel gør, om Danmark har en EU-kommissær eller ej.

Konkursryttere
*Det vilde ridt er slået over i luntetrav. Juli måneds 196 konkurser var 46 færre end i samme måned 2003. Kun i det østlige Jylland kan der iagttages en stigning i konkurshyppigheden, oplyser KOB-konkursstatistik.

Therese d’Auchamp
*En dame af dette haute couture-blafrende navn vil på forespørgsel give oplysninger om den 23. københavnske modemesse, der fra i morgen og til på søndag vil svanse over gulvene ikke bare i Bella Centeret, men også i Øksnehallen og Tappehallerne ved Tuborg.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her