Læsetid: 1 min.

FOLK

2. august 2004

Araknofober
*Lider man af edderkoppeskræk er det nok klogest at holde sig indendøre i den kommende måned, hvor skydegale danskere vil rende rundt og forsøge at fotografere danske edderkopper. Bag Den Store Edderkoppejagt står bl.a. TV2-Zulu og websiden www.danske-dyr-dk. Alle kan deltage, og formålet er at kortlægge udbredelsen af især tre edderkoppearter.

Dronning Margrethe
*Skulle man have et godt råd eller to til dronningen eller hendes ældste søn og nye svigerdatter, giver hendes majestæt i dag offentlig audiens på Christiansborg. Det er bare om at stille sig i kø.

Stjernekiggere
*Messenger hedder den rumsonde, som NASA i dag opsender med kurs mod Merkur. Fire år tager rejsen, og efter to gange at have passeret planeten i 2008 og 2009, skal sonden gå i kredsløb om Merkur i 2011. Det kan man da kalde langsigtet planlægning.

Pierce Brosnan
*Den 51-årige, skuespiller inden i James Bond siger, at Bondfilmen Die Another Day fra 2002, er hans sidste i hendes majestæts hemmelige tjeneste. »Jeg har sagt alt, hvad jeg vil sige om James Bond-universet.« Der er dog dem, som siger, at Brosnan blot spiller kostbar, lige inden lønforhandlingerne og planlægningen af næste film.

Apollo
*Den hvide tiger fra Cole Bros. Circus slap lørdag ud af sit bur og satte New York på den anden ende. Både bilister og folk på skovtur i Forest Park i Queens så måbende til, rapporterer CNN, mens Apollo gik sig en tur gennem parken, inden han blev fanget af politiet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her