Læsetid: 1 min.

Folk

26. august 2004


Færinger
*Folketingets 21-mandsudvalg vedrørende Færøerne modtager i dag en delegation fra Nordatlanten – det færøske Lagtings udenrigsudvalg. Mødets formål er at vende fælles anliggender, herunder bloktilskud, fiskeopdræt og øernes mulighed for at kunne agere mere selvstændigt i udenrigspolitiske forhold.

Nordiske miljøministre
*Et forhåbentlig behageligt afbræk fra en hæsblæsende hverdag præget af kulsyre, metangasudslip og ustyrlige antioxidanter venter Connie Hedegaard (K) og hendes kolleger, når de i dag stikker hovederne sammen i Island for at drøfte noget så nerveberoligende som vedvarende energi.

Beatles
*I denne uge afholdes den 21. årlige Beatles-uge i de fire drenges hjemby, Liverpool. Godt 350.000 gæster ventes at lægge vejen forbi.

Al Dvorin
*Manden, der gennem 22 år organiserede Elvis Presleys turnéer og offentlige optrædender og gjorde frasen »Elvis has left the building« til allemandseje, døde forleden i et biluheld, 81 år gammel. Bilens chauffør var den tidligere Elvis-fotograf Ed Bonja. De to var på vej hjem fra en Elvis-kongres i Californien.

Lars Løkke Rasmussen
*På Kunstakademiets Arkitektskole åbner sundhedsministeren (V) en konference for 600 kræftforskere. Man vil sætte fokus på psykiske og sociale faktorers betydning for kræft. Det lyder psykosocialt.

Susana Baca
*Og lidt til dem, der synes, at verdensmusik er livet: Ovenstående peruvianske sangerinde træder i aften op på Copenhagen Jazzhouses scenekant.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu