Læsetid: 1 min.

Folk

21. august 2004


Ølentusiaster
*Arrangementet ’Øl på Øm 2004’ finder sted i dag og i morgen, når Øm Kloster sætter fokus på middelalderens mad og drikke – især øl. Øl-elskeren (?) Ritt Bjerregaard er til stede og puster liv i kludene.

Swan Lee
*Bag voldene ved kommandantboligen i Kastellet præsenterer Det Kgl. Teater i dag gratis smagsprøver fra den kommende sæsons balletter. Heriblandt vil rockbandet optræde sammen med Det Kgl. Kapel og dansere fra balletten. Det sker klokken 16.

Stig Rossen
*Koldingenseren, der næsten 1.500 gange har lagt korpus til Jean Valjean i musicaludgaven af Les Misérables, træder søndag op på Bakkens friluftsscene, hvor han vil fremføre de spinkle sange fra Disney-filmen Bjørne Brødre.

Britney Spears
*Den unge popdiva vil nu lade et tv-hold følge hende og husbonden i et par uger efter vielsen. Britney vil angiveligt vise en undrende omverden, hvor godt og stærkt deres forhold er.

Ensemble Nordlys
*Klokken 20.30 søndag aften giver den unge kvartet minikoncert i Rundetårn, hvor de spiller musik af komponister fra det 20. århundrede. Tjek ensemblenordlys.dk.

Kammerater
*Kommunistisk Parti i Danmark – vi kan jo kalde dem KPiD – holder sommerfestival i Nørrebroparken i København i dag og i morgen.

Thomas Helmig
*En danseforestilling på Århus-teatret Gran har i dag urpremiere. Manden, der i sin tid stod derude og bankede på, har skabt musikken.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu