Læsetid: 1 min.

Helge Refns plakater

19. august 2004

*Dansk Plakatmuseum har gennem mange år sat fokus på store gamle danske plakatkunstnere som Arne Ungermann, Sikker Hansen, Sven Brasch. Nu er turen kommet til Helge Refn. Udstillingen Helge Refn Plakater og tegninger er lavet i samarbejde med kunstnerens søn, filminstruktøren Anders Refn og byder på såvel de kendetegnende teaterplakater, som den modernistiske franske plakatæstetik han tilegnede sig under opholdet i Paris i årene 1928-32, hvor hans erklærede kunstneriske mål var, at »få bugt med nordisk tunghed og mangel på elegance«. Årsplakatserien for DSB og Tivoli-plakaten er ligeledes med. Fra 28. august til 17. oktober.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her