Læsetid: 1 min.

Kærlighedsfilm fra Ken Loach

13. august 2004

*En af efterårets store filmnyheder bliver Ken Loach’ Ae Fond Kiss..., der fuldender Glasgow-trilogien indledt af My Name Is Joe og Sweet Sixteen. Det er en historie om kærlighed på tværs af de etniske grænser, idet den inddrager Glasgows muslimske miljø med dets arrangerede ægteskaber. Filmen skal være blidere end de to andre Glasgow-film, men for Ken Loach er den lige så politisk: »Folk definerer ’politik’ alt for snævert. Filmen fortæller om en samfundsgruppe, der er kommet her for at få livsmuligheder, som prøver at bidrage til samfundet og opretholde deres egen kulturelle identitet.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her