Læsetid: 1 min.

En Oscar til Leth og Trier?

30. august 2004

*Det bliver Jørgen Leth og Lars von Triers film De fem benspænd, der skal forsøge at kapre endnu en Oscar til dansk film. En branchekomite har valgt Leth/Trier-filmen som det danske bud på en Oscar-nominering i kategorien »Best Foreign Language Film«. Hver nation kan indstille én film til årets Oscar-nominering, og filmene vurderes herefter af en komité fra the Academy of Motion Picture Arts and Sciences. De nominerer derpå, hvad de anser for at være de fem bedste ikke-engelsksprogede film, som så på Oscar-aftenen den 27. februar 2005 kæmper om den gyldne mand.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her