Læsetid: 1 min.

Der rokeres i Danmarks Radio

11. august 2004

*Det er ikke kun i regeringen, at man foretager rokader. Jes Stein Pedersen forlader et job som redaktionschef på Politiken for at blive ny vært på DR2’s Deadline 2. sektion. Her erstatter han Connie Hedegaard, der som bekendt træder i stedet for Hans Chr. Schmidt på miljøministerposten. Hun stod ellers for at skulle overtage roret på Profilen på DR1, efter at Kurt Strand overgik til værtsstaben på Deadline for at udfylde hullet efter Christine Antorini, der stiller op for Socialdemokraterne ved næste valg. Nuvel, Jes Stein Pedersen udtaler i en pressemeddelelse: »Jeg er meget ydmyg over for opgaven, men jeg er tændt på at kombinere Deadlines seriøse profil med kant, bid og lid.«

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu