Læsetid: 1 min.

Simon Staho til San Sebastián

23. august 2004

*Susanne Biers ny spillefilm Brødre, bliver ikke ene om at repræsentere dansk film på dette års festival i den nordspanske by San Sebastián. Den danske instruktør Simon Stahos svenske storfilm Dag og nat, med Pernilla August, Maria Bonnevie (foto), deltager i sidekategorien Zabaltegi, hvor film af instruktører, der højst har lavet to spillefilm, dyster om en pris på 650.000 kroer. Simon Stahos første danske spillefilm, Vildspor, deltog i 1998 i den samme kategori i San Sebastián. Dag og nat, der har en række fremtrædende svenske skuespillere på rollelisten er i øjeblikket placeret på en tredjeplads på listen over de mest sete film i de svenske biografer.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu