Læsetid: 1 min.

Fra Soprano til Hemingway

19. august 2004

*James Gandolfini, der er bedst kendt for sin rolle som den plagede mafioso Tony Soprano i tv-serien Sopranos, skal spille Ernest Hemingway i en film om forfatterens liv, skriver nrk.no. Optagelserne til filmen, der endnu ikke har fået en titel, indledes i januar og forventes afsluttet inden forårets komme, hvor Gandolfini skal være tilbage til en ny optagelsesrunde Sopranos. Filmen kredser i særdeleshed om Hemingways forhold til krigskorrespondenten Martha Gallhorn.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu