Læsetid: 1 min.

’Brødre’ brager frem

24. september 2004

*Uhyre sjældent sker det, at en dansk film øger sit ugentlige tilskuertal i biograferne. Men Susanne Biers Brødre er en sådan succes: Dens ugentlige gennemsnitstal vokser, og nu runder filmen snart den kvarte million i solgte billetter. At Brødre også er blevet særdeles godt modtaget på festivaler i San Sebastian og Toronto, hører med i det positive billede. Mere beskeden søgning har Lotte Svendsens ellers meget seværdige Tid til forandring med nu ialt ca. 33.000 tilskuere. Og en eksklusiv skare på ca. 2.000 har set Jytte Rex’ Silkevejen.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu