Læsetid: 1 min.

Folk

16. september 2004


Rikke Hvilshøj
*V-forkvinden for Folketingets erhvervsudvalg synes hvileløs. Med sit udvalg drager hun på en ugelang tur til Canada og USA. Pris: 275.000 kr. Om rejsens formål oplyses, at den »skal ses i sammenhæng med de forudgående udvalgsrejser til Østeuropa (Tjekkiet og Slovenien) i 2002 og til Kina og Hong Kong i 2003«. Aha: Jo mere Rikke rejser, des mere føler hun behov.

Rygsvømmere
*Leonora Christina Skov taler i dag kl. 17 i Paludans Bogcafé, København, om sin bog Rygsvømmeren. Mon forfatterinden bestemte sig til at blive noget særligt, allerede da hun opdagede, hvem hendes to første navne er givet efter.

Frederik
*Kronprinsen har fundet behag i at udnævne den chilenske forfatter Isabel Allende til ’H.C. Andersen-ambassadør’. Det sker ved en begivenhed i Riddersalen på Rosenborg Slot den 30. september, hvor de vil være til stede. Altså ikke Andersen, men de to andre.

Lauren Bacall
*Et skønt skår af en skuespillerinde, som har været gift med Humphrey Bogart og kæreste med bl.a. Frank Sinatra, fylder 80. Jamen altså dog.

Indremissionærer
*Indre Mission overrumpler sin omverden ved i en pressemeddelelse at bandlyse kirkelige velsignelser af homoseksuelle. De fromme fastslår: »Fortalerne for et ritual må bære ansvaret for den ængstelse, uro og rådvildhed, som allerede nu er kastet ind i kirken.« Tungt ansvar at lægge på landets statsminister.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her