Læsetid: 1 min.

FOLK

14. september 2004


Korsriddere
*Det har behaget Hoffet at meddele følgende: »Fra den 10. september 2004 er efternævnte benådet med ridderkorset af 1. grad af Dannebrogsordenen: Centerleder, docent, dr. scient.pol. Karen Siune, Ebeltoft. Lektor, cand.scient. Mogens Nielsen, Hinnerup.«

Bænkevarmere
*I Brædstrup er de blevet bænkevarmere. Byrådet vil i aften drøfte mulige nye partnere, efter at Skanderborg, Ry, Galten og Hørning har sagt nej til inklinationer fra Brædstrup.

Hældgængere
*Kristendemokraterne holder i disse dage deres sommergruppemøde. Er det mon tilfældigt, at sammentrædet er lagt på et tidspunkt, hvor sæsonen er gået på hæld?

Connie Hedegaard
*Super-Connie slår til igen. Nu er det ikke snablen, hun har i statskassen. Næh, det er snæblen i Vidåen, der har hendes bevågenhed. Den sjældne laksefisks levesteder har hun erklæret for beskyttede.

Nanoteknologer
*Ledsaget af sin statsminister vil videnskabsminister Helge Sander i morgen kl. 17 indfinde sig ved en reception, der fejrer det nanoteknologiske samarbejde mellem de sundhedsvidenskabelige og naturvidenskabelige fakulteter ved Københavns Universitet. Forhåbentlig kaster ministrene glans over begivenheden længere end nanosekunder.

Folkekirkepræster
*I dag er sidste frist for, at de af landets hyrder og hyrdinder, der er ansat i flere menighedsrådskredse, vælger den kreds, i hvilken de vil udøve deres valgret ved det kommende menighedsrådsvalg.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her