Læsetid: 1 min.

FOLK

9. september 2004

Brett Anderson
*Den tidligere forsanger i det opløste band, Suede, er gået i studiet med den tidligere Suede-guitarist, Bernard Butler. Butler blev tidligere tidligere end forsangeren. Han forlod allerede bandet i 1994, mens Brett Anderson holdt ud til opløsningen i 2003. Albummet er i butikkerne til nytår.

Heidi Klum
*Vurderingsfirmaet De Pury & Company vurderer, at Heidi Klum burde få 12,5 milioner kroner i erstatning, hvis der skulle ske skade på supermodellens pusselanker. Om summen gælder for hvert ben eller for parret, vides ikke.

Kronprinsesse Mary
*Den officielle åbning af Fredensborg-Humlebæk Kommunes sundhedsuge er på royale hænder. HKH Kronprinsesse Mary ankommer kl 16.30 og skal høre om dette års tema: ’Sundhed i tide – tid til sundhed’. I Fredensborg-Humlebæk varer en sundhedsuge fra torsdag til søndag.

Bille August
*Toronto Film Festival har udvalgt Bille Augusts nye film, Return to sender, til at blive vist ved en særli galla-screening. Filmens hovedperson er ikke Elvis, men en kynisk ung mand, der er penneven med indsatte på dødsgangen og sælger brevene til tabloid-pressen.

Socialdemokrater
*I Aalborg holder Socialdemokraternes kongres. Partiet skal blandt andet diskutere et nyt principprogram, der allerede er stillet ændringsforslag til. Socialdemokraterne har åbenbart stadig et standpunkt, til de tager et nyt.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu