Læsetid: 1 min.

FOLK

8. september 2004

Michael Moore
*Instruktøren har inviteret Arizonas senator, John McCain, i biografen. Han har kaldt Moore en upålidelig dokumentarist uden at have set filmen Fahrenheit 9.11. McCain takkede nej og tilføjede: »Med så mange penge, som han har tjent, skulle man tro, han havde råd til at barbere sig og klippe håret.« Han har en pointe.

Kirkefolk
*Landets kirker inviterer i dag hele menigheden til middag. Efter måltidet vil der være oplæg og diskussion om kristendom. Der ser ud til på hjemmesiden www.danmarktilmiddag.dk, at menuen vil bestå af meget mere end oblater, altervin og åndelig føde. Velbekomme.

Connie Hedegaard
*Kl. 8.30 skal hun i åbent samråd i miljø- og planlægningsudvalget om overvågning af kemikalier og andre miljøfaktorers konsekvenser for sundheden. kl 14 på Danmarks Designskole skal hun overrække præmien til vinderen af konkurrencen ’miljø- og energirigtige lamper til boligen’.

Flemming Hansen
*En delegation fra KulturBornholm kommer på besøg i trafikministeriet. De skal overrække ministeren foreningens spotpris for sin rolle i nedlæggelsen af færgeruten København-Rønne. Prisen er en kasse røgede sild fra Svaneke.

Gary Oldman
*Skuespilleren har sagt nej til en rolle i den sidste Star Wars-film. Instruktøren George Lucas modarbejder skuespillernes fagforening, der kæmper mod at flytte filmproduktioner til udlandet. Star Wars blev optaget i Australien. Oldman ville gerne være stjernekriger, men ikke skruebrækker.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu