Læsetid: 1 min.

FOLK

7. september 2004

12-årige drenge
*Michelle Paver var ved at skrive en roman for voksne, da det pludselig gik op for hende. at historien bedre egnede sig til børn. Nu har hun modtaget et forskud på 30 millioner kroner. Det største nogensinde givet til en debutroman i England. Den 12-årige hovedperson i fantasyromanen hedder Torak, ikke Harry.

Renee Zellweger
*The all-american girl måtte tage 15 kg og en britisk accent på, da hun skulle spille en gennemsnitlig britisk kvinde i filmen Bridget Jones. Nu sælger hun ud af sit tøj fra Bridget-tiden, der selvfølgelig er blevet alt for stort, da indspilningerne forlængst er forbi. Indtjeningen gives til velgørende formål

Det grå guld
*I dag præsenteres konceptet for den nye tv-kanal TV2-Charlie på et pressemøde på Langelinie. Frode Munksgaard, tv-købmand og kræmmer, skal være ankermand på den nye kanal. DR må nu lede efter en ny stjerne til at tilfredsstille det grå segment.

Dronning Elizabeth
*Rollen som Dronning Elizabeth i en ny film om Prinsesse Diana er blevet tildelt Helen Mirren, der sidst sås i filmen Calendar Girls, som geschäftig overgangsaldertruet fold-ud-pige. God save the Queen. I mean it, man.

Bertel Haarder
*Hvis nogle hungrende udlændinge skulle fundere, kan det fortælles, at vores allesammens integrationsminister længe har været giftefærdig i lovens øjne. Han ser måske ikke ud til at være mere end 24, men han fylder 60 i dag. Han er desværre allerede gift. Sorry, girls. Men tillykke til Bertel.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her