Læsetid: 1 min.

Folk

4. september 2004


R.E.M. m.fl.
*En cd med helt eksklusive sange af bands som Ash, R.E.M., David Gray, Badly Drawn Boy og Futureheads udkommer for at indsamle penge til befolkningen i den voldshærgede Darfur-region i Sudan. »Folk som os har muligvis ikke magt til at stoppe volden, men i det mindste kan vi forsøge at hjælpe de mennesker, som lider under den,« udtaler Badly Drawn Boy.

Danske rappere
*I dag kåres Danmarks bedste freestyle-rapper ved MC’s Fight Night 2004 i Cirkusbygningen. 16 finaledeltagere battler mod hinanden.

Ulla Tørnæs
*Esbjerg Venstreforening holder i forbindelse med byens høstmarked fødselsdagsfest for undervisningsministeren, der er opstillet på de kanter. Hun fylder nogle og fyrre.

Jens Kramer Mikkelsen
*Den afgående overborgmester (S) modtager klokken 10 i dag i Nyhavn en delegation af pæreskuder lastet med frisk frugt fra Fejø. Indtil søndag kan hr. og fru København købe kassevis af frugt samme sted.

Ungdomspolitikere
*40 af slagsen fra Sjælland og Skåne mødes i dag for at udforme en vision for, hvordan Øresundsregionen skal være om 10 år.

Scooterfolket
*I dag afholdes scootertræf på det køretekniske anlæg i Kolding. Via sindrige test kan man få sat kræfter på, hvor mange heste ens scooter egentlig har.

Aristide Briand
*Søndag er det 75 år siden, at denne franske udenrigsminister holdt tale for Folkeforbundet, der indirekte førte til stiftelsen af EU.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her