Læsetid: 1 min.

Folk

3. september 2004


Århusianere
*Meget sødt og meget århusiansk; 50.000 borgere ventes denne dag at tage hinanden i hånden i Smilets By. Man agter at skabe landets største manifestation af kærlighed.

David & Victoria Beckham
*Efter måneders kolbøtteture er det glamourøse par kommet på ret køl. Forleden forlød det, at konen var med rogn, og nu har de investeret 40 millioner kroner i en villa med fem soveværelser og swimmingpool i en af Madrids fashionableste forstæder.

David Schwimmer
*Stjernen fra tv-serien Friends skal instruere en indie-film kaldet Run, Fat Boy, Run om en charmerende, men overvægtig mand, som forsøger at vinde sin eks-kæreste tilbage ved at deltage i New York Marathon. Spørgsmålet er, om det er sjovt.

Paris Hilton
*Den 23-årige Hilton-arving, der er kendt for at være kendt og uregerlig, har råbt skældsord på direkte tv i USA. »Det er noget rigtig l***,« skal hun have sagt.

Energister
*I dag afholder Dansk Energi konference i Dronning Margrethe Hallen i Fredericia om elforsyningssikkerhed. Man agter at diskutere de senere års store strømafbrydelser rundt om i verden.

Jim Caviezel
*Manden, der gav den på alle tangenterne som en senet og nedtrykt Jesus i Mel Gibsons Passion of the Christ, er angiveligt blot et par kontraktlige formaliteter fra
titelrollen i den næste spillefilmudgave af Superman. Han kommer til at pumpe noget jern (biceps, triceps og latissimus dorsi) og udstråle lidt mere fremtidstro.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her