Læsetid: 1 min.

Folk

25. september 2004


Biavlere
*Der afholdes ekstraordinær generalforsamling i Danmarks Biavleforening med valg af ny bestyrelse og formandskab efter balladen i foråret omkring den fredede brune bi på Læsø.

Michael Douglas
*Den amerikanske skuespiller, der måske er mest kendt for nærkontakt med femmes fatale i filmene Basic Instinct og Fatal Attraction, fylder 60. Han har det stadig: Han er nu gift med Catherine Zeta Jones, der i øvrigt også har fødselsdag i dag. Hun bliver 35.

Svenskere
*Ritzaus Bureau, der ellers ynder at kalde sig selv et nyhedsbureau, rapporterer at »Lund afholder kulturnat, hvilket de har gjort siden 1985«.

Prinsesse Alexandra
*Hendes Kongelige, snart kun Hendes Højhed, indvier en kunstudstilling af maleren Vilmantas Marcinkevi-cius i Galleri NB i Roskilde. Mon der er plads til hele den kunstelskende verdenspresse?

Bill Clinton
*Det Maritime Selskab kårer den tidligere præsident til »Årets Gentleman« ved selskabets årsfest. The all-American Guy kan desværre ikke selv komme, men som den gentleman han er, sender han en dansk ven for at modtage prisen.

Kritikere
*Det blev norske Ane Farsethås, der løb med »Nordisk Litteraturs uofficielle kritikpris« og nu kan kalde sig Nordens bedste anmelder. De to danske kandidater til prisen er særdeles kendte af dette blads læsere: Torben Brostrøm og Erik Skyum-
Nielsen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her