Læsetid: 1 min.

FOLK

21. september 2004


Robert de Niro
*The Order Sons of Italy in America beskylder skuespilleren for at ødelægge italiernes image ved sit rollevalg. Senest har hans stemme i den animerede film A
Shark’s tale, en gangsterhistorie under vandet, gjort ham til persona non grata.

Medea
*Gladsaxe teater har i aften premiere på Euripides’ tragedie Medea. Karen Lise Mynster spiller hovedrollen som Medea, der dræber sine to børn og sin mands nye hustru som hævn for hans utroskab. Så kan han lære det.

Julia Butschkow
*Forfatterens nye roman Lunatia udkommer, og den består af én lang monolog og er skrevet som én lang sætning med kun et eneste punktum, og mon ikke det kunne imponere selv James Joyce?

Leonard Cohen
*I dag fylder poeten, sangskriveren og manden med den evige morgenstemme 70 år. Cohen er stadig aktiv og udgiver en ny plade i Danmark den 25. oktober. Halleluja.

Ludvig Holberg
*Biblioteker over hele landet holder Klassikerdag 2004 ved at fejre dramatikeren på 250-årsdagen for hans død. Nu er han nok selv blevet til en sten.

Hampen-borgere
*Helt ude i Hampen ved Nørre Snede holdes der borgermøde i anledningen, at der er blevet klaget til pressenævnet over Ekstra Bladets artikler om byen, hvor den blandt andet beskrives som »håbløshedens endestation«.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her