Læsetid: 1 min.

Musik mod Bush

29. september 2004

*En perlerække af amerikanske musikere indledte mandag en koncertrække under navnet Vote for Change, der skal fjerne den amerikanske præsident, George W. Bush fra Det Hvide Hus. Det er navne som Bruce Springsteen, REM, Dixie Chicks, Pearl Jam, Dave Matthews Band, Jackson Browne og Bonnie Raitt, der vil optræde i 36 byer i de ni delstater, hvor vælgerne endnu ikke har besluttet, hvor de vil placere deres stemme. 11. oktober samles stjernerne i en fælles optræden i Washington DC. Målet er at få folk til stemmeurnerne, så USA kan få en ny præsident. Bruce Springsteen optræder med sangen Born in the U.S.A., der bliver musikernes kampråb, skriver Ritzau.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her