Læsetid: 1 min.

En ny Tom Cruise?

24. september 2004

*Efter bruddet med først Nicole Kidman, så Penelope Cruz og nu også sin overbeskyttende PR-mand fremtræder den generelt respekterede superstjerne Tom Cruise angiveligt i ny mere åbenhjertig skikkelse, rede til at svare på alle pressespørgsmål om sin Scientology-tilknytning. Men også til at forny sit rollefag, som i Collateral, hvor han spiller en psykopat. Ovenpå alt det er det helt beroligende, når The Guardians interviewer slår fast: »Af væsen er han den typiske high school-sportsfyr, men ikke spor arrogant. Tværtimod så troskyldig og venlig, at selv nørderne kan acceptere ham.«

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her